Colonoscopia, szívritmuszavar - előfordulhat probléma?

béltükrözésre utaltak.információm szerint a vizsgálat alatt fájdalomcsillapító injekciót adnak.Pitvar fibrilláció /1-1 6, 7 tagú/miatt Ritmonorm tablettát szedek/2x1 150mg/Előfordulhat-e probléma? Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a ritmuszavar témában

Kedves kérdező! Mivel rövid, spontán szűnő ritmuszavar igazolódott, nem valószínű, hogy a vizsgálat provokálná azt. Általában nyugtató jellegű szert adnak ilyen vizsgálatokkor, a gyógyszerszedést említse meg a colonoscopiát végző orvosnak is, de valószínűleg nem kell a szerek között kölcsönhatásra számítani.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. szeptember 10., 17:37; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 12:26
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Volt pánikos
éjszakai ritmuszavar
Otthoni Holter EKG kiértékelés
Vízhajtó szedése
erős szívdobogás