Betaloc

Tisztelt Doktorúr/nő! 27 éves vagyok, azzal kerestem fel a háziorvosomat, hogy 1 hete szédülök, ülve, fekve, néha homályosan látok, fáj a fejem, a tarkóm, néha érzem, hogy szaporábban ver a szívem, remegnek a kezem, és 2 napja nem bírok aludni, mert úgy érzem, hogy lüktet az egész fejem. Azt mondta, a vegetatív idegrendszerrel van probléma.Ez mit jelent? Vérnyomást mért, kikérdezett, és felírt 10mg-os Betaloc-ot, napi 2*1-et, valamint MagneB6-ot. Azt mondta, ha 10nap-max.2 hét után sem leszek jobban, menjek vissza és elküld kardilógiára. Várható, hogy jobban leszek ettől a gyógyszertől, és ha igen, akkor sokáig kell majd szednem? Válaszát előre is köszönöm! Erika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a szívbetegség témában

Kedves Erika! A vegetatív idegrendszer a belső szerveket ellátó, akarattól függetlenül működő idegrendszer, ennek szimpatikus irányban történő túlműködése okozhat szapora szívverést, fejfájást, szédülést. Kövesse orvosa utasítását, szedje a felírt szereket, ha nem javul, kardiológushoz kell fordulnia.

Kérdés: 2010. szeptember 09., 11:19; Megválaszolva: 2010. szeptember 10., 09:32
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Otthoni Holter EKG kiértékelés
Vízhajtó szedése
erős szívdobogás
Hirtelen szív halál vagy infarktus...
Ritmuszavar béta-blokkoló
Kedves Doktornő! Az orvosom felírt, hogy szedjek Bisoprolol béta-blokkolót pajzsmirigy alulműködés okozta szívpanaszokra. Már 1 hete szedek 2,5 mg-ot...