Szivritumuszavar

A férjemnek egyéb szivprobláma is van, de tachikardiája /szivritmus zavar még nem volt.Ez lehet-e idességtöl? Abban nyilvánult meg, hogy a pulzusa 14O.-ra felment infuziót kapott és attól a dolog rendezödött. Visszajöhet-e máskor?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a szívritmuszavar témában

Tisztelt Kérdező! A magas szívritmus hátterében sok dolog állhat, egyik ilyen az idegesség. A kezelt szívbetegségekről nem írt, így ezek oki szerepéről nem tudunk nyilatkozni. Szedjen magnéziumot. Mivel a kiváltó ok nem ismert, így a visszatérésről sem lehet szakmailag helyes véleményt írni.

Kérdés: 2010. július 29., 12:15; Megválaszolva: 2010. július 30., 13:46
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Otthoni Holter EKG kiértékelés
Vízhajtó szedése
erős szívdobogás
Hirtelen szív halál vagy infarktus...
Ritmuszavar béta-blokkoló
Kedves Doktornő! Az orvosom felírt, hogy szedjek Bisoprolol béta-blokkolót pajzsmirigy alulműködés okozta szívpanaszokra. Már 1 hete szedek 2,5 mg-ot...