Gyógyszerhasználat

kedves doktornö köszönöm a gyors választ tényleg kevés infot adtam. történetem a következö, sokat sportoltam irom sorba cselgáncs-ejtöernyözés 149 ugrás , vizisi még ma is de nem olyan aktivan téli si majd 54 évesen kaptam egy infarktust ettöl kikészültem agyilag és rá egy évre elmentem buvárnak van110 merülésem szerintem ez gyogyitott meg háziorvoshoz járok következő gyogyszereket szedem Exforzs 1db caduet 1 db nebilet 1/2 db sycumar 4 db ezt rendesen szedem a többit nem igen.Félek a lemezkék összetapadnak havonta vérvétel 2 x uszom egy héten a syncumárt kb 3 éve szedem Tehát a kérdésem a következö meddig lehet vagy nem -e kell néha változtatni a márkán válaszát elöre is köszönöm Bakti István

Dr. Csuth Ágnes válasza gyógyszerszedés témában

Kedves Uram!

A cél mindig az, hogy egyensúlyban tartsuk a vérnyomást, a váralvadást, a vérzsírt, stb. Ha egy gyógyszer beválik, akkor nem érdemes változtatni rajta. Ha önnek ilyen dózisokkal rendben van az INR, akkor nem kell a Syncumaron változtatni. A többi gyógyszert is bizonyára indokoltan írták fel, ha a vérzsírok magasak vagy a vérnyomás magas, szedni kell.

Kérdés: 2010. július 22., 10:45 ;Megválaszolva: 2010. július 23., 14:32
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bisoprolol, alacsony pulzus
Tisztelt Doktornő! Halmozott VES-re 2 napja napi 2x2,5 g Bisoprololt írtak fel. Pulzusom alacsony lett, (58) , vérnyomásom is. Meddig nem gond az alacsony...
Szívbetegség
Stressz és pitvarfibrilláció
Érfájdalom utáni émelygés...
Ingadozo vernyomas, magas pulzus, edzes...