• Szív UH

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Leletemmel csak két hét múlva tudok a háziorvosomhoz visszamenni,szeretném addig is véleményét kikérni az alábbi vizsgálatról: Echocardiográfiás diagn.vizsg. eredménye: Méretek: DD:50mm DS:33mm EF:60% Septum:11mm HF:11mm BP.hossz:65mm JP hossz:56mm Mitrális beáramlás: E:50mm/s A:70mm/s BK-i kiáramlási sebesség: 100mm/s V.max:130mm/s I. fokú Al. Tricuspidalis beáramlás szabályos. Segmentalis fali mozgászavar nincs. Vélemény: Kissé megnagyobbodott pitvarok.Jó balkamra systoles functio. Relax.zavar

        Dr. Bene Orsolya válasza a szívultrahang témában

        Kedves kédező! Az ultrahangon nincs komolyabb eltérés, egy kis relaxációs zavar látható rajta, ami lehet magas vérnyomás, túlsúly következménye. A billentyűk állapota, a kamra összehúzódó-képessége jó, nincs ok aggodalomra ezek alapján.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 20., 08:19; Megválaszolva: 2010. július 21., 08:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés