• Mellkasi fájjdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot!!! Nagyon sok féle panaszom van, de szerintem ezek összefüggnek.A mellkasomban szorító érzést érzek, ezzel együtt jár, hogy alig kapok levegőt, és úgy érzem, mint ha nyakamban lenne a szívem. Ilyenkor megmérem a vérnyomásom 120/ 76 pulzus 80 körül van. Más helyzetben érzem, hogy a szívem gyorsabban ver a kelleténél és nem jó ritmusban. Táncolok már nagyon régóta és nem régiben, amikor táncoltam nagyon erősen dobogott a szívem szinte bel remegett a mellkasom, ilyen még sohasem volt velem. Ezek a problémák kb. év elejétől, van és egyre erősődőtt. Most végeztem el egy iskolát és azt hittem, hogy majd a stresszes időszak után elmúlik, de nem így lett, mert még mindig megvannak a panaszok. Voltam a házi orvosnál elküldött ekg-éra és kardiologiára. Sajnos az utobira csak szeptemberre kaptam időpontot. Várom válaszát Üdv.:Erik

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Erik! Azért küldte el a háziorvos a kardiológiára, mert a pontos ok kiderítéséhez részletes kivizsgálás szükséges. Sajnos látatlanban mi sem tudjuk a pontos okot megállapítani, a panaszai hátterében a kardiológiai okot mindenképpen ki kell vizsgálni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 02., 10:55; Megválaszolva: 2010. július 05., 14:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés