• Használhatja-e a termékeket?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Ne haragudjon a zavarásért, de lenne egy kérdésem. Nagyapámnak néhány héten belül pacemakert ültetnek be. Időközben megismerkedtem egy termékcsaláddal, az FLP termékekkel, amik között találtam olyat( Carido Health), amit szeretnék nem odaadni, hogy használja. Ön szerint ezzel segítek neki, vagy bajt okozok! Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel, B.Barbara

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pacemaker témában

        Kedves Barbara! Étrend-kiegészítőként használható, de az orvosi kezelést, illetve a pacemakert magát semmiképp sem helyettesíti.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 29., 13:24; Megválaszolva: 2010. június 30., 11:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés