Válasz

Tisztelt doktornő, úr!

Elnézést tudom, hogy sok a kérdező, de sajnos én nem kaptam választ ezidáig!

Azóta, hogy ezt írtam felkerültem BP.-re kivizsgálásra és a gyanú igazolódott Lymphoedemám van 2hétre fekszem be csak sajnos már az egész testemre kiterjedt nem tudom, hogy ez egyáltalán gyógyítható-e.Jelenleg már járni is fájdalmas és nehéz, sőt a kezeimet is nehézkesen használom.5 gyerekem van akiről még kéne gondoskodnom, de egyre  jobban elkeseredek, hogy tudok-e még normális életet élni, dolgozni, játszani a gyerekeimmel, sétálni és a legfőbb egyáltalán javul-e valamelyest az állapotom.Egy másik kérdésben leírtam a diagnózist

Köszönettel válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza lymphoedema témában

Tisztelt Kérdező!

A megoldás és a kezelés kulcsa a lymphodema okának kiderítése. többféle betegség állhat a háttérben, melyek kimentele eltérő. A lymphodema kezelésben kiemelten nagy hangsúlyt kap a gyógytorna és a kompressziós kezelés. Egy speciális kezelésről van szó, mely miatt mindenképpen centrumban kell történnie a kivizsgálásnak és gyógyításnak. pédául: Budai Irgalmasrendi Kórház

Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
Kérdés: 2010. június 11., 11:09; Megválaszolva: 2010. június 11., 11:09
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Szívbillentyű betegség
Emelkedő, lépcsőzés...
Extra Systole
Szívizomgyulladás - lehetséges?