• Szívzörej

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő!

        Édesanyám 53 éves és egy éve kimerültség miatt kórházba szállították megkatéterezték szíve teljesen egészséges igaz magasvérnyomásos de más minden rendben.most kellett visszamennie kontrollra megultrahangozták a szívét EKG is rendben volt.Azt mondták minden rendben szíve teljesen egészséges.csakhogy itthon olvastuk a papírját és az van rajt hogy enyhe szívzörej hallható.Szeretném megkérdezni hogy ez a szívzörej egy komoly dolog és érdemes utánanézni vagy ez normális hogy pici szívzörej hallható?A főorvos aki kezeli meg sem említette a szívzörejt ezért abban reménykedem hogy nem annyira lényeges a zörej amit a papírjára írtak.

         

        Előre is köszönöm válaszát:

        Júlia

        WEBBeteg szakértő válasza a szívzörej témában

        Kedves Júlia!

        A szívzörejeknek több formája van, más-más okok miatt alakulnak ki, ezért sajnos pontos felvilágosítást adni a zörejjel kapcsolatban nem tudunk. Viszont ha nem tért ki rá a kezelőorvos, biztos, hogy kezelést nem igénylő problémáról van szó.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-22 21:07:45; Megválaszolva: 2010. május 22., 21:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés