• Mellkasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        28 éves nő vagyok.Kb. 1 hete szorító fájdalmat érzek a mellkasomban, naponta többször is. Fáradékony lettem. Olyan érzés,mintha nehéz súlyt cipelnék. Magas triglicerid értékeim miatt Atoris-t szedek.

        Ma készítettek EKG-t, melynek értékei: Vent frekv: 70 ü/p, PRint:141 ms,QRS tart:86 ms, QT/QTC:379/399 ms, P-R-T tengely: 49 66 47, Avg RR: 855 ms, QTcB:409 ms, QTcF:399 ms                Mostanban elég sok és tartós stressz ért, elképzelhető,hogy emiatt alakult ki a fájdalom, és nem múlnak a tünetek?

        Köszönettel, Betti                                                                                        

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Betti! A nyugalmi EKG rendben van, de mellkasi fájdalom esetén indokolt részletesebb kivizsgálás (szívultrahang, terheléses EKG). 28 évesen nagyobb valószínűséggel a stressz okozza a panaszt, de a szervi okot látatlanul nem lehet kizárni, javasolt kardiológiai szakvizsgálat.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-14 09:42:50; Megválaszolva: 2010. május 14., 09:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés