Mi okozhatja a 100-on felüli extraszisztolékot?

Tisztelt doktor! 2 alkalommal radiodrekvenciális ablatio történt többmint 200fölöti szupraventriculi av nodalis reentry tachycardia miatt amik vissza térnek bár nem ilyen magas számmal 147-150 et eléri éjszakánként bradycardia jön létre amiket holter vizsgálat is igazola mostani föbb problémám húsvét otta folyamatosan naponta 100-tol 170 beütést élek meg amit már fájdalom is kisér a szegcsont közepétöl az álamig nyilal minden beütésnél és nagyon gyengének érzem magam fuladok lábbaim dagadnak.Több alkalommal kerültem már orvosi ügyeletre és azt mondták nem kell agodnom mert ezzeknek nincsen nagy jelentöségük még egy pár vizsgálati eredményt leirnék. Monitorozás időszak alatt izolált kamrai ES jelentkezet I.fokú av block kp tengely, keskeny QRS isoelektromos St III-aVL-V1-ben ellapult a diagnózis megnevezését paroxysmalis supraventicularis tachycardia.angina pect. gyogyszereim concor reggel 5mg, magnézium és kálium.Ezek az adatok alapján szeretném a véleményét. Tisztelettel G. Myrtyll

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza ritmuszavar témában

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben nem tartja a kapcsolatot az önt korábban kezelő elekrofiziológus orvoskollégával, akkor ajánlom, hogy tessék a téma elimert szaktekintélyéhez fordulni prof dr Zámolyi Károly Bajcsy Kórh Kardiológiai Osztály osztályvezetője

Dr. Berki Lucia, tüdőgyógyász, belgyógyász, kardiológus, akupunktúrás orvos
Kérdés: 2010. május 05., 13:07; Megválaszolva: 2011. február 21., 18:27
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bal pitvar kissé tágabb
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás