• Nyomás érzése a mellkasomban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/nő!

        Kb. egy hónappal ezelőtt kezdődött, hogy  néha felgyorsul a szívverésem és nyomó fájdalmat érzek a mellkasomban. Ilyenkor a levegőt is nehezebben veszem. Az alsó bordáim is fájnak ilyenkor. Ez lehet akár este lefekvés előtt az ágyban fekve, amikor semmi olyat nem csinálok, amitől ez történhetne. Mitől lehet?

        Válaszát előre is köszönöm! Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Éva!

        Ez a fájdalom lehet kardiológiai eredetű, de mozgásszervi ok és lelki eredet sem zárható ki. Javasolnám a részletes kardiológiai kivizsgálást, kérjen egy beutalót háziorvosától, elsőként ezt a lehetőséget kell tisztázni.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Mészáros Lajos

        Kérdés: 2010-03-16 13:12:55; Megválaszolva: 2010. március 16., 13:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: