• Levél

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        volna egy kerdesem onokhoz! igazaz hogy  mikor faj a szived az tulajdonkepen nem is a  sziv faj hanem a kornyrken az erek fajnak  vagy a sziv koszoru er faj de soha nem  maga a sziv. valaszat koszonom.

        WEBBeteg szakértő válasza a ischaemiás szívbetegség témában

        Nem igaz. A szívizomhoz nem jut elég oxigén és fájdalom, ezért fáj a mellkas a szegycsont környékén, ezt hívjuk ischaemiás típusú fájdalomnak.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-03-15 15:31:13; Megválaszolva: 2010. március 15., 15:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: