• Szívbaj

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        Sajnos mostanában sokat szúr a szivem. Vóltam EKG vizsgálaton, azt mondták nincs semmi.Elküldtek mellkasi rötgenre, de ott se találtak semmit.

        Lehetséges hogy egy szív ultrahang megtudja mutatni van e valami baj?

        A pajzsmirigyem miatt híztam sokat és szeretnék sportolni, de amég nem vizsgálnak ki nem merek neki állni.

        Szeretném az ön segítségét kérni, mert hiába járok vizsgálatokra a körzeti orvosom nem utal be kardiológiára.

        Komoly baj állhat a háttérben?

        Előre is köszönöm a válaszát!!

         

        Tisztelettel:Kotlárikné Vígh Mária

         

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        A mellkasi szúró fájdalom oka nagyon gyakran mozgásszervi, ideggyógyászati ok, illetve légzőszervi okkal is gyakran találkozunk, sőt emésztőszervi ok sem zárható ki. A kardiológiai ok tisztázásához, illetve kizárásához még további vizsgálatok is szükségesek lehetnek (terheléses EKG, ultrahang, stb.). Kérjen egy belgyógyászatra szóló beutalót, így a kardiológiai okokon kívül a többi lehetséges okot is végig vizsgálják.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-03-12 09:06:13; Megválaszolva: 2010. március 12., 09:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: