• P/ritmuszavar2

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Köszönöm! Nem tudom, hogy az most is mond-e valamit, hogy 2 éve volt rajtam holter és az eredmény a banális kategóriába tartozó lett.Lehetséges, hogy ez még mindig igaz? Megpróbálom azokat az egyszerűbbeket inkább, amiket szintén említett, volna egy kérdésem is: ha esetleg ionzavar lenne, annak mi lehet a kiváltó oka? Vagyis mit hibázhattam el, hogy ilyen előfordulhasson?

        WEBBeteg szakértő válasza a ritmuszavar témában

        Kedves kérdező! Elképzelhető, hogy 2 éve is csak extrák voltak a Holteren, de a panaszok és a gyakori melléütések miatt érdemes lenne kontrollra menni (bár nem írja, továbbra is fennáll-e a panasz, illetve korábban milyen vizsgálatok történtek). Ionzavarhoz számtalan ok vezethet, nem megfelelő beviteltől kezdve (kevés zöldség, gyümölcs) a fokozott vesztésen át (túlzott testmozgás, hasmenés, vízhajtó-hashajtó használat) a vese nem megfelelő működéséig, különböző hormonális zavarokig. Ha még mindig fennállnak a panaszok, továbbra is javasolt a szervi okok kizárása céljából a háziorvos felkeresése, aki szükség esetén a megfelelő szakrendelésre irányítja.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-09 19:14:44; Megválaszolva: 2010. március 09., 19:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: