• Szédülésszerű rosszullét

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt webdoktor!

        Az utóbbi időben ilyen szédülésszerű rosszullét van rajtam. Ha ülök, néha rámjön, olyan, mintha el akarnék ájulni. Az egyhelybenállás mozdulatlanul sem megy sokáig, ugyanez előjön. Néha a fejem is fájdogál. A szívem is mintha enyhén szurkálna, de ez ritkább. A vérnyomásom rendben van. Eddig komoly bajom nem volt. Mitől van ez az ájulásszerű tünet?

        Köszönöm megtisztelő válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!

        A panaszát okozhatja vérnyomásesés, szívbetegség, neurológiai ok, stb. Tekintettel arra, hogy számos ok szóba jön, részletes kivizsgálás javasolt, ezért elsőként egy rutin fizikális és laborvizsgálat javsolt háziorvosánál, ha itt nincs elérés, akkor elsőként kardiológiára kérjen beutalót.


        Földi Gyula
        gyógytornász-fizikoterapeuta Itt kérdezhet

         Földi Gyula
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-04 11:09:45; Megválaszolva: 2010. március 04., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: