• Zsibbadás!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!                                                                                            Mostanában zsibbad legtöbbször a kézfejem, de időnként a lábfejem is, főleg nyugalmi állapotban kicsit megmozgatom és elmúllik. 50 éves nő vagyok magaselzáródású mélyvénás trombózisóm volt 3 éve, másfél éve pedig felületi lábszárfekély kezdődőtt a trombózisós lábamon ami kb. 7 hónapja kisebesedett két helyen is, azóta sem gyógyult be. Március 9-re van időpontom az érsebészetre műtét javaslatra a fekély miatt. Kérdésem az lenne. hogy a zsibbadás összefüggésben van a betegségemmel? Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a keringési zavar témában

        Kedves Asszonyom!

        A keringési elégtelenség okozhatja panaszát, de emellett oka lehet még ideggyógyászati eltérés, illetve egyszerű kálcium vagy magnéziumhiány, stb.

        Ha jövő héten megy a vizsgálatra, feltétlenül említse meg ezt a panaszt.


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet

        Dr. Piros Zsuzsanna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-05 13:03:40; Megválaszolva: 2010. március 05., 13:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: