• Futhatok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/Nő! Évek óta magas a pulzusom(általában 100 fölött van gyógyszer mellett), bisocardot szedek naponta felet. A kérdésem az lenne, hogy ilyen magas pulzussal szabad-e futnom mert kb 3-4 hónap múlva le kéne futnom 2 km-et. Eddig nem nagyon mertem futni azt gondolván, hogy a magas pulzusomnak nem tenne jót. A háziorvosom nem foglalkozik vele, nem küld vizsgálatra EKG-t sem csinált kb 3-4 éve. Köszönöm válaszát! Tisztelettel: F. Andrea

        WEBBeteg szakértő válasza a magas pulzusszám témában

        Kedves Andrea!

        Ha nincs egyéb eltérés, akkor a mozgás hosszú távon még csökkenti is a pulzusszámot, és csak rövid távon emeli, de előtte egy rutin fizikális, illetve EKG vizsgálatot javasolnék.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-01 10:20:15; Megválaszolva: 2010. március 01., 10:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: