• Levél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        volna egy kerdesem. most, hogy kozeledik a tavasz mitol kell tartaniuk  a szivbeteg es magas vernyomasosok nak? mert  ijen kor meg szaporodnak  a roszulletek. en is vernyomasos vagyok   es   a   tavaj tavaszal is roszul letem  es az orvosok aztmontak, hogy   ijenkor  eloszokot fordulni a roszullet tavaszal. miert? es mit keltenem hogy megelozem?? valaszat koszonom  tisztelettel       attila.

        WEBBeteg szakértő válasza a vérnyomás témában

        Kedves Attila!

        Nem kifejezetten a tavasztól kell tartani, hanem inkább a frontoktól és a hirtelen hőingadozásoktól. Olvassa oldalunk orvosmeteorológiai előrejelzését rendszeresen, emlyből mindig naprakész lehet azt illetően, hogy milyen hatásokra számíthat:

        https://www.webbeteg.hu/orvosmeteorologia

        Rendszeresen mérje vérnyomását és vezessen vérnyomás-naplót.


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Horváth Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-27 21:50:51; Megválaszolva: 2010. február 27., 21:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: