• Szúró, szorító érzés a mellkasomban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mostanában szúró fájdalmat érzek a mellkasomban, néha még az ágyban fekve nyugalmi állapotban is úgy ver a szívem mintha körbe körbe rohangáltam volna, a levegőt is nehezebben veszem. Egy nagyobb családi veszekedéskor kezdődött, amikor ezek mellett nagyon szédültem is, de most, hogy már rendeződtek a dolgok még mindig nem múltak el. Minek a tünetei lehetnek ezek?

        Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves kérdező! Mellkasi panaszt számos eltérés okozhat. A leírtak megfelelhetnek pánikszerű rosszulléteknek is, de újkeletű mellkasi fájdalom esetén mindig részletesebb kivizsgálásra, a szervi okok, legfőképpen a koszorúér-betegség kizárására van szükség (de állhat akár egy kezeletlen magasvérnyomás-betegség is a háttérben). Javasolt kardiológiai szakrendelés felkeresése.


        Dr. Bene Orsolya
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Mészáros Lajos
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-25 21:52:35; Megválaszolva: 2010. február 25., 21:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: