• Összeesés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Igen mint már irtátok házi orvoshoz fordultam hétfön és vérképet+vizeletet kértünk

        Minden stimmel a leletek szerint.

        Szerintetek ennek az ösze esésnek mégis mi lehetet a  valódi oka?

        sportolok lassan 8éve és nekem ez gyanus.

        WEBBeteg szakértő válasza a ájulás témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Az előzményeket nem küldte el, így sajnpos az előző levelében írt tüneteit nem tudjuk  pontosan. Fontos figyelembe venni, hogy volt-e eszméletvesztés, esés után azonnal magához tért-e, látta-e valaki a rosszullétet, stb. Az összeesésnek, ájulásnak lehet még kardiológiai oka (pl. ritmuszavar, billentyűhiba), neurológiai oka, endokrinológiai oka, egy vérkép ugyan számos információval szolgálhat, de minden lehetséges okról nem ad felvilágosítást, ezért tovább kell vizsgálódni. Elsőként egy kardiológiai vagy egy belgyógyászati szakrendelésre kérjen beutalót.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-25 09:18:49; Megválaszolva: 2010. február 25., 09:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: