• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doki! szeretnék kérdezni valamit.kb 2 hete hirtelen nagyon erősssen fájt középen a melkasom.nagyon erőssen levegő vételre rosszabb volt.szédültem, levert a víz.nehezen kaptam a levegőt.kis idő múlva a fájdalom elkezdet menniaz álkapocs fele meg a vállam fele és lezsibbadt a bal kezem. lepihentem aludtam egyet reggelre enyhült.bár szúrkált még. mérem többször a vérnyomásom a per 100 körül vagy kicsit felül van.és gyakran szurkál, légszomnyam van.zsibbad a bal karom.nem látott orvos mert a doki nem hisz nekem. /azt mondja neki is fáj/ nem tudom mit csináljak.adjon tanácsot kedves doki! köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Panaszai hátterében kardiológiai eltérés is állhat, ezt mindenképp ki kell vizsgáltatnia, ha a háziorvoshoz nem szívesen fordul, kérjen beutalót a kardiológiára vagy a belgyógyászatra.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-23 09:46:03; Megválaszolva: 2010. február 23., 09:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Ha sérülés, Leukoplast!
        A legkisebb seb védelmére is minden esetben szükség van.
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok