• Ismételten dagadt boka.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Hálásan köszönöm gyors reagálását és tanácsát. Sajnos tudom, hogy ez volna a megoldás, de az a helyzet, hogy olyan állapotok uralkodnak az engem kezelő kardiológus jelen rendelési rendjében, hogy 3 hónapos előjegyzési időpontok vannak, attól függetlenül, hogy visszatérő beteg vagyok. Egyet azonban tehetek, ha még rosszabul leszek, bemehetek a sürgősségi osztályra, de ezt nem szeretném most hétvégén igénybe venni. Ezért kértem átmeneti megoldásra tanácsot. Mindenképpen fel fogom keresni az orvosomat.

        Köszönettel és tisztelettel: K. Zsuzsanna

        WEBBeteg szakértő válasza a szívelégtelenség témában

        Kedves Zsuzsanna!

        Köszönöm visszajelzését. Akkor inkább a háziorvosát keresse fel vagy az SBO-t. Nem tudom megjósolni az állapota alakulását, lehet, hogy ez a panasz elhúzódó lesz, lehet, tovább súlyosbodik hamarosan, ezért indokolt a mielőbbi orvoshoz fordulás. Tessék még a hétvége előtt gyorsan elmenni a háziorvoshoz, ne halogassa!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-26 10:57:18; Megválaszolva: 2010. február 26., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: