• Van okom aggódni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktorno! 23 eves vagyok, faj a bal karom, szur a szivem es mellkasi fajdalmam van, neha szedulok, a vernyomasom is ingadozik.Voltam kivizsgalason, a labor eredmenyek jok, az EKG es az echo sem mutatott ki semmit. A sziv orvosom szerint a mandulamtol lehet es azt tanacsolta vetessem ki. A munkahelyemen elegge feszult hangulat szokott lenni, sokat idegeskedek, mindenert aggodom, es mar mindjart ott tartok, hogy nem merek egyedul elmenni sehova csak a munkaba es haza.Lehet az egesz a stressz miatt van vagy a szivemmel van baj? Hobbi sziten kezilabdazok, de attol tartok abba kell hagyjam.Elore is koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem!

        Az, hogy a szívultrahangon és az EKG-n nem volt eltérés, menyugtató. A panaszok alapján felmerül még mozgásszervi ok, emésztőszervi ok is a mellkasi fájdalom hátterében, de panaszaihoz a stressz is hozzájárulhat vagy akár kiváltó tényezőként is szerepelhet. A kivizsgálás további folytatását javaslom, ha továbbra is minden negatív, akkor keressen fel pszichológust, aki meg tudja önt tanítani a stresszkezelési relaxációs technikák elsajátítására.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-14 14:42:19; Megválaszolva: 2010. február 14., 14:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: