• Szívfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr! Én egy 26 éves nő vagyok. Az lenne a kérdésem a szívem mostanában elég gyakran szinte minden nap fáj. A bal mellem felett és alatt.Ilyenkor még levegőt is mélyeket kell vennem. Csináltak már tavaly szeptemberben EKG-t(házi orvos) az jó volt. Mitől lehet ez? Gyakran fáj a fejem mostanában, de nem veszek be fájdalomcsillapítot amíg nem muszáj. Az igazszághoz az is hozzátartozik a lányom 13 kg és még többször hozzábújik a cicihez napközbe ettől lehet a fájdalom? Én 46 kg körül vagyok és kb. 158 cm. Ma pedig felment a vérnyomésom 123/90 -re de nekem általában 100/60 vagy 100/70 szokott lenni. Ez mitől van? Illetve a pulzusom magas délelött is 112 volt és 80-90-100 körül szokott lenni. Ez mitől lehet? Lehet csak a stressz teszi mivel ezek érzem és nagyon félek. Várom a válaszát. Köszönettel: Hajni

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Hajni!

        A panaszait okozhatja a stressz is, de érdemes lenne egy kardiológiai vizsgálatot is elvégeztetnie. Ha nem igazolódik szervi elváltozása, akkor a panaszokat pszichés eredetűnek tartjuk, de kivizsgálás nélkül ezt kimondani nem lehet. Kérjen egy beutalót egy belgyógyászati vagy kardiológiai vizsgálatra.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-03 09:33:50; Megválaszolva: 2010. február 03., 09:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: