• Melkasi fájdalom magas vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        kb.2hete voltam ügyeleten 210/120 vérnyomással alig kaptam levegöt és a vérembe káliumhiányt állapitottak meg. azóta voltam kardiologiai vizsgálaton és hasi ultrahangon de minden rendbe volt Azóta mindennap rosszul vagyok és szúr a melkasom és nyom is aludni nagyjábol tudok

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Nem írja, hogy milyen vizsgálatok történtek, milyen gyógyszert szed. Kérem, akkor is küldje el, hogy milyen vizsgálat zajlott, ha negatív az eredménye.


        Kérdés: 2010-02-02 09:16:27; Megválaszolva: 2010. február 02., 09:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt DOktornő/Doktor úr! Érdeklődni szeretnék, hogy 61 éves szüleimnek, valamint 96 éves nagyapámnak milyen kiegészítő készítményt (vény nélküli hatóanyagot) lenne érdemes szedni szív- és érrendszeri problémák (kifejezetten...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció