Szívbeteg lennék?

Másfél éve kezdődött, hogy idönként nagyokat dobban a szívem. Akkor kivizsgáltak és nem találtak semmit.Illetve annyi volt a "gond", hogy kicsit magasabb a pulzusom.Kaptam rá gyógyszert amit rendesen szedtem is.Sokáig nem volt semmi gondom. Azonban úgy 2-3 hónapja megint kezdődött minden. Mit tegyek? Megint végig kell csinálnom a vizsgálatokat? 35 éves vagyok.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Anna válasza kardiológiai vizsgálat témában

Kedves Kérdező!

A gyógyszer felírása óta ha már eltelt másfél év, úgyis esedékes a kontroll. Menjen vissza a gondozó orvoshoz, említse meg a panaszt, egy rutin EKG mindenképp javasolt, azt, hogy szükség van-e további kivizsgálásra, a vizsgálat után a kezelőorvos fogja tudni eldönteni.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. november 09., 14:23; Megválaszolva: 2009. november 09., 14:23
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Szívritmus zavar
Jó napot kívánok. 1987ben születtem szívritmus zavarral. Pár év elteltével rendszeres kardiológiai viszgálatok után megallapitottak hogy...
Gyermekkardiológai probléma
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 11 éves egészséges,  normál testalkatú kislányunk iskolai orvosi vizsgálaton esett át (szív, tüdő) ...
sziv lelet
Mit jelent, hogy a jobb-sziv rekesz szöglet kitöltöttsége / 1 éve változatlan/ elsősorban a felszaporodott pericardiális zsirszövet kövtkezménye...
Szivbeteg?
Tisztelt doktornő. A"kisfiam" aki 13 éves, szapora szivdobogásra, szédűlésre, baloldalimelkasfájdalomra, kezdett...