Re: mi lehet a bajom?

az a baj hogy  van hogy itthon ülve is rámjön.  zsibbad mindenem és nem érzem semmimet.   szóval nem állandóan kötődik fizikai megerőltetéshez.

csak azért kérdeztem meg még 1xer mert sok idősebb ismerős, ismerősök anyja szerint akár szívroham jele is lehet. És a családomba mindenki szívbeteg volt.

köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Péteri László válasza remegés témában

Tisztelt Kérdező!

Szívroham szinte biztosan kizárható. Átmeneti ritmuszavar a második leggyakoribb ok a vércukor háztartás problémája után.

Tekintettel a családban előforduló betegségekre egy rutin labor és EKG, esetleg kardiológiai szakvizsgálat mindenképpen javasolt.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. október 13., 18:03; Megválaszolva: 2009. október 13., 18:03
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ASD, gyógyszer melletti szoptatás
Tisztelt doktor úr/nő! Másfél hete született meg a kisbabám 38. hétre tervezett császárral. A terhességem alatt jóformán végig gyógyszert kellett...
INR-el kapcsolatos kérdés
Tisztelt Doktornő! Az alábbi gyógyszereket szedem: ELIQUIS 5mg 2x reggel-este DIGOXIN 125mcg 1x reggel BISOPROLOL 5mg 2x reggel-este VEROSPIRON...
Lelet értelmetés
Kardiologia ultrahang