Antibiotikum

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Mivel szívbeteg vagyok, egy beszélgetés során felmerült, hogy foghúzásnál, kisebb fogászati műtétnél kb. 2 nappal előbb antibiotikum szedését kell elkezdeni. A kérdésem az, hogy tényleg szükséges-e, és ha igen miért? Ha nem szedem be előre az antibiotikumot, akkor mi történhet? Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Csuth Ágnes válasza szívbetegség témában

Kedves Kérdező!

Kérem, írja meg, hogy milyen típusú szívbetegségben szenved, úgy tudunk segíteni.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. augusztus 07., 12:50 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 07., 12:50
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kaphatok-e adókedvezményt a 335/2009....
Kórtörténetem 22 éve kezelnek magas vérnyomással. 2012. október 31-én szívinfarktust kaptam, a területi szívklinikán sikeres katéteres...
szív leállítása
adókedvezmény
Lyukas szívvel születtem.....
Lyukas szívvel születtem.. tényleg...