Mit jelent?

21 éves nő vagyok, 2 napja tapasztaltam, hogy szúrt a szívem, és túl izgatott voltam, vagyis lettem ettől.Nem dohányzom, egészséges életet élek! Rosszul nem voltam, a karjaim kissé zsibbadtak. Voltam házi orvosnál, szerinte a nagy meleg okozhatta, igaz nem hallgatta meg a szívem.

Köszönettel!

 

WEBBeteg szakértő válasza mellkasi szúrás témában

Kedves Kérdező!

A mellkasi szúrást nemcsak szívbetegség okozhatja, akár egy bordaközti idegbecsípődés is okozhat ilyet, illetve az is előfordulhat, hogy az ehhez társuló zsibbadás egy fokozott szimpatikus reakció része volt. Ennek ellenére a szívbetegség gyanúja nem zárható ki, ha panaszai ismétlődnének, keressen fel egy belgyógyászati szakrendelést.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. augusztus 04., 18:54; Megválaszolva: 2009. augusztus 04., 18:54
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kihagyó szívverés
Lábszárfekély.
Vérnyomás értéke
Elektrofiziológiai vizsgálat
Szívkatéter