Magömlés!

Tisztelt Doktor Úr!

Egyszer már irtam, hogy nehezen tudok elélvezni! Azóta voltam vér-és vizelet vizygálaton, mivel minden évben kell mennem a magas vérnyomásom miatt! Mindegyik teszt eredménye negatív lett! Sem a vizeletemben, sem a véremben nem volt magas a cukorszintem! Viszont a koleszterin szintem jóval alacsonyabb a kelleténél, ami felettébb furcsa, már csak abból is, hogy nem vagyok egy cingár ember! Mindig azt mondták erre, hogy a májtól van ez, hogy az ne müködik rendessen! Most az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám lejjebb rövidíteni az aktus idejét, hogy a partnerem tovább bírja mellettem a szexuális örömöket! És még egy kérdésem van! Nagon szeretem az orál szexet, de csak ha én kényeztetek! Viszont a partnereimhez alig érek hozzá nyelvvel, máris elélveznek! Utána meg érzékeny a hüvely! Így kell egy kis szünetet tartani, de ha tartunk és utána állunk neki, em tudom megállni, hogy ne elégítsem ki! Vagyis megit az van, og elélvez, érzékení hüvely! Itt viszont már Ő is akar adni, így szexelünk! De mivel nehezen élvezek el (régebben gyakoroltam a visszatartást) neki viszont érzékeny nem tudunk sokáig szexelni!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza magömlés témában

Kedves Kérdező!

"...hogyan tudnám lejjebb rövidíteni az aktus idejét, hogy a partnerem tovább bírja mellettem a szexuális örömöket! "

Ellentmondásosnak ható kérdés, de azért érthető a többivel együtt: Azért, kellene a rövidebb aktus, mert a barátnőd túlérzékennyé válik közben. De nem az aktus hosszával van a baj, hanem a hüvelyi panaszokkal. Az érzékenység a hüvelyben mit jelent pontosan? Fájdalmakat, kidörzsölődést?

Az elélvezés ugyanis nem a hüvelynél, hanem a csiklónál okoz szokványos túlérzékenységet. Az érzékennyé váló hüvely nem elélvezésre utal, hanem valamilyen más hüvelyi problémára, ami a szex közben jön ki. Például nem síkosodik eléggé vagy gyulladásban van folyamatosan, stb. Nőgyógyászati vizsgálat mikor volt utoljára? Talán esedékes lenne az is. A panaszt említsétek meg ott is.

 Üdvözlettel: Dr. Tóth Emese, szexológus

Dr. Tóth Emese, szexológus
www.drtothemese.hu
Kérdés: 2009. július 28., 08:46; Megválaszolva: 2009. július 28., 08:46
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Inappropriate sinus tachycardia
Bisoprolol, alacsony pulzus
Tisztelt Doktornő! Halmozott VES-re 2 napja napi 2x2,5 g Bisoprololt írtak fel. Pulzusom alacsony lett, (58) , vérnyomásom is. Meddig nem gond az alacsony...
Kamrai extrasystole
Wiwe eredmény kiértkékelés.
TTF EKG lelet értelmezése
Üdvözlöm! 27 éves, 56 kg vagyok. Az utóbbi hónapokban többször rám szokott törni heves szívdobogás, nehézlégzés, magas pulzus, normál...