Szívritmus

Tisztelt Doktorur!

Angéla vagyok eggy Tolnamegyei falucskábol azért irok mert mostanában elég furcsán érzem magam szeretném tudni, hogy mi ez, a tüneteim nehéz légzés szédülés, és ojankor nagyon hevesen ver a szivem szinte kiakar esni ijenkor, vagy vizesruházom magam és általában ugy elmulik, van ojan ishogy ájulás érzetem van. még nem ájultam azt sem tudom mijen az ezért is félek töle, de én már gondoltam arra is hogy talán az ideg is közbe jáccik elég idegestipus vagyok van, amikor nyugtatohoz nyulok, szeretném ha megirná, hogy mégis mi lehet ez vagy jobb lenne vizsgálatra mennem? köszönöm, hogy elolvassa a levelem.

Tisztelettel: Varga Angéla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

rzem magam, szeretném tudni, hogy mi is ez, a tüneteim stédülés, neh

WEBBeteg szakértő válasza szívritmus témában

Kedves Angéla! Vizsgálatok nélkül nehéz megmondani, mi állhat a háttérben. A rosszullétet okozhatja pánik is, de nem zárható ki szívbetegség, ritmuszavar fennállása sem. Háziorvosa tud beutalót adni kardiológiai szakrendelésre, ahol mielőbbi kivizsgálás javasolt. Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Megválaszolva: 2009. július 10.

Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek

Pulzus
Kedves Dr Nő Segitseget szeretnem kerni evente jarok kardiologiara mivel cukros vagyok 5eve szeretem karban tartani a szervezetem. Mindig ritmis zavar miatt...
Szívritmuszava, mint fogyókúra gátló
Tisztelt Cím! Diplomás felnőtt nő vagyok, akinek valszeg segítségre van szüksége. Szívritmuszavart diagnosztizáltak nálam. Elmondták, hogy az egyik...
Gyógyszer szedése
Kedves Doktor Úr/ Doktornő! Avval kérdéssel fordulok önökhöz, elvoltam az házi orvosomnál szívtáji panaszaimal, megnézte az EKG-t, és Betaloc 25-mg-ramos...
Szív "lelassulása"
Egészséges ha "lelassul" a szívem felállásnál? Úgy kell érteni, hogy ha hirtelen állok fel valahonnan akkor egy jó 5-10 másodpercig lassan és erősen üt. (40...
Mi okozhatja?
Kedves Doktornő. Már egy hónaja normális pulzus mellett is kihagy a szívem. Úgy érzem egy kicsit összehúzza a torkom és az orrom. 2002-ben Trachycardiát és a...
Szívritmus
Tisztelt Doktornő/Úr! 28 éves férfi vagyok. 21 éves koromban Hypertonia-t diagnosztizáltak nálam, és azóta szedek Pritor-t. Kezdetben 40mg/nap, majd - kb. 4...