Fulladás

Tisztelt doktor úr/nő!

Olyan problémám van hogy nagyon fulladok idő közben megállapitották hogy aszmás alergiás vagyok.Közben az is kiderült hogy a pajzsmirigyemmel sincs renben valami mert goboket találtak és most voltam izotopos vizsgálaton de még eredményt nem tudok.Közben 3-év alatt hiztam24-kg-ot. Az azsmámra renszeresen szedem a gyogyszereket de már nem ugy használnak mint az első évben hiába szedem be öket fulladok. Az lenne a kérdésem hogy nem lehet az hogy a szivemtöl fulladok mert néha be dagad a lábam és rengeteget kell pisilnem is.Néha vannak a nyakamba ilyen szivbedobogások is.Voltam teljes vérkivizsgáláson ott minden renben van. Akkor nem értem ezeket a mindig meglévő problémáimat ezekre szeretnék választ kapni ha lehetséges. Tisztelettel: Erika

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fulladás témában

Kedves Erika!

Az Ön kérdése több problémát vet fel, ugyanis alapvetően a fulladás érdekli. A fulladás oka leggyakrabban a szívbetegségekhez és a légutak betegségeihez kapcsolódik. Okozhatja, bár ritkábban a vérszegénység is. A pajzsmirigy betegsége a fulladásos panaszait valószínűleg nem befolyásolja. Az elmondása alapján inkább szív eredetű probléma valószínű, hiszen az okoz lábdagadást, gyakori éjszakai vizelést, súlygyarapodást.

Jól beállított asztmás betegeknek fulladásos panaszai ritkán vannak. A fulladásos panaszainak másik oka a súlygyarapodás is lehet, hiszen 24 kg megterhheli a szervezetet, és a légzőmozgásokat is nehezíti. Kérjen kardiológiai kivizsgálásra időpontot, illetve az alleregológusát is a terápia feleülvizsgálása érdekében. A plusz kilóktól érdemes lenne minél hamarabb megszabadulnia.Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 06., 23:02; Megválaszolva: 2009. július 06., 23:02
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Sziv, tüdő elégedetlenség.
Jó napot Doktor úr/nő. Engem Erikának hivnak. Nagyon hálás lennék ha tudna nekem tanácsolni, illetve segiteni. Édesapám 77 éves. Ezeletőtt 3 éve...
Alattomos Candida?
Tisztelt Doktorno/Ur! Eloszor is szeretnem megkoszonni a korabbi segitseget, igazan sokat jelentett! Par hete erdeklodtem az Atkins dieta szivre...
Lad stent re-stenosis
Pitvarfibrilláció
Hirtelen szívleállás