Mi lehet?

Kedves Doktor Nő/Úr! 24 éves nő vagyok. Kb 1, 5 hónapja kaptam egy mélyvénás trombózist. Az orvosok szerint a fogamzásgátlótól. Mivel ágyéktájákon (a combhajlatban) volt a vérrög, ezért lenne egy kérdésem. Lehet-e szexuális kapcsolatot létesítenem? Megkérdeztem a háziorvosomat, azt mondta szerinte lehet, de nem volt biztos a válaszában. Ezen kívül nagyon örülnék, ha segítene nekem abban, hogy mit szabad csinálnom-gondolok arra, hogy meleg vízben nem szabad fürödni stb.-, mert nem kaptam megfelelő tájékoztatást. Segítségét előre is nagyon köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza mélyvénás trombózis témában

Kedves 24 éves!

 

Másfél hónapja történt betegsége lezajlott, meggyógyult. Természetesen az események az mutatják, hogy hasznos rendszeresen tartani a kapcsolatot kezelőorvosával, s a hangsúlyt a megelőzésre kell helyezni. Megfelelő egészséges életmóddal, teljes életet élhet, minden területen, a szélsőségek kerülésével, ez vonatkozik a hideg-meleg víz kérdésére is. Nőgyógyászát mindenképpen tájékoztassa betegségéről.

 

Üdvözlettel. Dr. Ács Gábor

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 14., 23:01; Megválaszolva: 2009. július 14., 23:01
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...