Esterin

Kb. 10 hónap óta folyamatosan szedek napi 3xl db Esterin tablettát. 6 hónap után a laborvizsgálat visszaigazolta, hogy jelentősen csökkent a koleszterinszintem. Kérdésem: szedhetem folyamatosan v. kell-e (kellett volna) időnként - pl.6 havonta - szünetet tartani? Az Esterin mellett szedek Amlodipint, D vitamint calciummal és Proenzi3 tablettát.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza koleszterin témában

Kedves kérdező!

Nincs tapasztalatom a készítménnyel, de a gyártó honlapján 6 hónap kúraszerű használat után legalább 1 hónap szünetet javasolnak, a kúra ezután orvosi konzultációt követően ismételhető.Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya

Kérdés: 2009. június 26., 10:07; Megválaszolva: 2009. június 26., 10:07
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Mi okozza a magas koleszterint? ...
38 éves 164 cm és 55 kg vagyok, a koleszterin szintem 5, 36 (HDL: 1, 76, LDL: 3, 33) Eddig azt hittem, hogy túlsúlyosnak kell lenni a magas...
Szedjem- neszedjem
Az Ön javaslatára lehagytam a koleszterin gyógyszert szedését. Kontroll vizsgálat eredménye a GOT 23 GPT 30 GGT 57 a összkoleszterin 6, 8 hugysav...
Koleszterin és mellékhatások
Sajnos a koleszterin szintem 8-as, amit semmilyen alternatív gyógymóddal nem tudok lejjebb szorítani. A gyógyszeres kezelést abba kellett hagynom, mert...
Érelmeszesedési aggályok
Tisztelt Orvosunk! Az érelmeszesedés jelei mutatkoznak nálam és nagyobb a triglicerin szintem is a normálisnál. Megkérem irja meg mit tudok tenni a...
Egésséges táplálkozás
Kedves Doktornő, Doktorúr Szeretnék egy konkrét listát kérni azokrol az ételekről amelyek koleszterincsökkentök.Ugyanis magas a koleszterinem és...