Syncumar

Tisztelt Webdoktor!

Balesetből kifolyólag trombózist kaptam, emiatt Syncumar, Detralex és Chinotal gyógyszereket kell szednem. Lassan fél év telt el azóta. Szeretném megkérdezni, hogy meddig kell szednem a gyógyszereket.

A másik kérdésem, hogy reumás gondjaim is vannak, amire kezeléseket szoktam kapni. - nyak, váll, kar - Az orvos írhat-e fel rá kezeléseket, és mennyire melegvízbe mehetek?

Válaszát előre is köszönöm! Marcsi

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza antikoagulálás témában

Tisztelt Kérdező!

Ilyenkor az antikoagulálást, tehát a syncumart fél évig kell folytatani, és utána el lehet hagyni abban az esetben, ha egyéb rizikófaktor nincs jelen. Ezt vérvétellel tudják megnézni, hogy van-e örökletes thrombosis hajlam, ez az un. thrombophylia vizsgálat.

A kezeléseket ettől függetlenül lehet tovább folytatni. Foghúzás, műtét, intramuscularis injekció adása viszont nem lehetséges a Syncumar szedése mellett.Üdvözlettel: Dr. Szamosi Szilvia

Dr. Szamosi Szilvia, reumatológus
Kérdés: 2009. június 24., 13:08; Megválaszolva: 2009. június 24., 13:08
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Extra Systole
Szívizomgyulladás - lehetséges?
Infarktus lett volna?
Magas pulzus, laborértékek
Tisztelt Doktornő! Magas pulzus, laborértékek/Szívdobogás, laborértékek címmel tettem fel kérdést, de nem írtam a hasi UH eredményéről, ezt...
Nebibeta és pulzus
Tisztelt Doktornő! Magas nyugalmi pulzus, sinus tachycardia kapcsán írtam nemrég Önnek. A rendelőben 118 bpm-et mértek, itthon 90-100 között mértem....