Szívritmuszavar két éve

Tisztelt Doktornő! Két éve szenvedek ritmuszavarral.Többször kezeltek már kórházban. A melegfrontra vagyok érzékeny. Mit tudnék csinálni, hogy a front hatását kivédjem? Van-e olyan tabletta, amit csak akkor kellene bevennem, ha tudom hogy front érkezik és nem kell állandóan szednem? Köszönöm a válaszát V. M.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szívritmuszavar témában

Kedves kérdező!

A válaszhoz jó lenne ismerni a ritmuszavar természetét, a kísérőbetegségeket is. Így csak azt tudom mondani, hogy a kezelőorvos által javasolt gyógyszereket szedje.Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya

Kérdés: 2009. június 25., 10:12; Megválaszolva: 2009. június 25., 10:12
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ST felkapottság
Sziv ekg ultrahang covid után
Érdeklődés II.
Érdeklődés
Pulzusnyomás II.