Trombózis

Édesanyámnak már több esetben volt mélyvénás trombózisa, és erősen viszeres a lába is, ebből gondolom, hogy veszélyeztetett lehetek én is. Már 1-2 hete időnként fáj a lábam, ami azt jelenti, hogy főképp terhelés alatt nem mindig ugyan azon a ponton, de erős éles szúró fájdalmat érzek. Most pedig a bal combom jobb oldalán érzek erősebb fájdalmat pihentetés közben is. Lehet-e ez trombozis gyanúja, vagy valami érrendszeri probléma. Sok helyen láthatóak lilás színű hajszálerek a lábamon és egy-két nagyobb zöldes folt.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza trombózis témában

Kedves Kérdező!

Biztos, hogy vénás keringési zavar is áll a háttérben, de a tüneteknek neurológiai okai is lehetnek, melyeket ki kellene vizsgálni.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 15., 11:55; Megválaszolva: 2009. június 15., 11:55
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...