• Alacsony vérnyomásra minden leletem negatív

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő! 32 éves 162cm 53 kg nő vagyok, nagyon alacsony a vérnyomásom 85/56/71 rendszeresen sportolok, egészségesen étkezem, napi egy kávét iszom, de az sem befolyásolja a vérnyomásom. Néha össze vissza ugrál a szívem, általában időjárás változás elött, már kétszer voltam teljes kivizsgáláson, nem találtak semmi eltérést. Érdekelne, hogy az alacsony vérnyomástól lehet e valami problémám a késöbbiekben, azon kívül, hogy szédülni szoktam, és néha fáradékonyabb vagyok. Válaszát előre is köszönöm! Tina!

        WEBBeteg szakértő válasza a alacsony vérnyomás témában

        Kedves kérdező!

        A krónikusan alacsony vérnyomást, azon kívül, hogy fáradékonyságot, szédülést okoz, összefüggésbe hozták már alacsonyabb fájdalomküszöbbel, csökkent koncentrálóképességgel, memóriazavarral, de ezzel kapcsolatosan kevés közlemény született, konkrét ok-okozati összefüggést nem sikerült igazolni. Amennyiben nincs kimutatható szervi baj (szív-, máj-, vese-, ideggyógyászati betegség, hormonális eltérés), nincs különösebb teendő, bő folyadékfogyasztás javasolt.

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        Dr. Bene Orsolya
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-10 09:58:30; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!
        Körömgombától szenved?