• Érdeklődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Erős lábszár fájdalom terhelés hatására? Most akupunktúrás kezelést kap a beteg,de az állapota nem javul.Van olyan krém esetleg ami segítene?

        WEBBeteg szakértő válasza a érszűkület témában

        Kedves Kérdező!

        A terhelés hatására jelentkező fájdalom érszűkületre jellemző. Volt ?e kivizsgálva a beteg? A dohányzás, magas vérnyomás, egészségtelen táplálkozás( telített zsírokban gazdag) pl. fokozhatják, ill. elősegítik  az érszűkület kialakulását, ezért ha vannak ilyen betegségei, laboreltérései, ezek szoros kontrollja szükséges. Sajnos erre való fájdalomcsökkentő krémről nem tudok. Angiológusnak, érsebésznek meg kellene mutatnia a lábát.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-08 13:13:38; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: