• Zsibbadó, fájó, dagadó láb - érszűkület?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő˛/úr!

        32 éves nő vagyok,lábaim bedagadnak,zsibbadnak,fájnak,sajnos a családban volt érszükületes,mit javasol?Forduljak érsebészhez?

        Várom válaszát,előre is köszönöm!!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a lábdagadás témában

        Kedves Kérdező!

         A tüneteit több dolog okozhatja, ezért részletes kivizsgálás (artériás és vénás Color Doppler, angiológai és neurológiai szakvizsgálat) szükséges, és ezek eredményeinek függvényében kellene felkeresni érsebészt.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-31 16:37:23; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés