• Erös fájdalom.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor ur/nö.:kb 2 honapja erös fájdalmat érzek mej a szeggycsontol a füleim alá sugároz.Elmentem a háziorvoshoz aki azt monta megeröltettem nemlehet mit kezdeni vele.északánként annyira fáj hogy nemtudok rendessen pihenni,probáltam már fájdalom csillapitot,külömbözö kenöcsöket de nem segít.

        Kérem agyanak tanácsot mit tegyek kihez forduljak,valoba megeröltettem vagy más áll a hátérbe?

        kösszönettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a szegycsont fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Panaszai alapján felmerül a fájdalom szíveredete. A szívbetegség, koronária keringés zavar kizárása érdekében EKG-vizsgálat, esetleg kardiológiai vizsgálat javasolt.
        Ha ez kizárható felmerül az úgynevezett nyelv-garat ideg neuralgia lehetősége. Ez ismeretlen eredetű, igen erős, egyoldali fájdalommal járó kórkép, gyógyszeres kezelése van. Sok esetben a fájdalomcsillapító kezelés nem elegendő, ilyenkor műtéti kezelés is szóba jön.

         

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-02 09:41:52; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés