• Mellkasfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! Az utóbbi időben sűrűn tapasztalok erős mellkasfájdalmat, ami főleg fekvéskor vagy félig ülőhelyzetben tör rám. Ilyenkor felegyenesedem, de akkor ez már nem segít.. várnom kell amíg elmúlik ami sokszor 15 percig is eltart. Nincs nehézlégzésem se légszomjam, csak úgy érzem mintha a tüdőmet nyomnák erősen, belülről kívülről, a van hogy elől fáj és van amikor a hátamnál érzem. Dohányzom ugyan, de nem sokat, és még nagyon fiatal vagyok. Mi lehet a probléma? Régebben soha nem voltak hasonló tüneteim.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasfájdalom témában

        Kedves kérdező!

        A testhelyzettel összefüggő fájdalom miatt leginkább mozgásszervi eltérésre tudok gondolni, de így látatlanul nem zárható ki a kardiológiai (szív eredetű) ok sem. Keresse fel háziorvosát, aki a szükséges vizsgálatokra előjegyzi. Egyébként pedig, fiatal kor ide vagy oda, hagyja abba a dohányzást, hiszen, ha most nem is igazolódik koszorúérbetegség, jó úton halad felé...

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-25 22:26:53; Megválaszolva: 2011. október 04., 06:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés