• Galagonya

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt dr úr/nő.kérdésem az lenne hogy igaz e az hogy a galagonya vírágos hajtásvég tea, javítja a szivizom szerkezetét és erösebb lesz a teherbírás.ill a vérelátást szívpanaszokat is javitja.azért érdekel ez az egész mert volt egy infarktusom.és azota iszom ezt a teát de ha ez mind nem igaz akk abba hagyom, bár én ugy érzem hogy semmi bajom azota, persze a gyógyszereket rendszeresen szedem, és már elis kezdtem dolgozni ujra.vissza járok a kontrolra is természetesen.válaszát nagyon szépen megköszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a galagonya témában

        Kedves kérdező!

        A gyógynövényekkel kapcsolatosan nem születtek nagy klinikai vizsgálatok, hatásuk kevésbé megjósolható, mint a gyógyszereké. Ráadásul a mellékhatások és a gyógyszerkölcsönhatások tekintetében sincsenek egyértelmű adatok,   több forrást átböngészve leginkább a galagonya és a digoxin nevű gyógyszer közötti kölcsönhatás okozhat gondot. Ha eddig nem okozott panaszt, használata a gyógyszeres kezelés kiegészítéseként, rendszeres orvosi ellenőrzés mellett megpróbálható.

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        Dr. Bene Orsolya
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-18 22:16:32; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom