• Szív

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv.

        Ídőszakonként jön elő,,

        hogy sokszor 5-6 percig, egynap max 2 x szer

        szúr a szivem.

        -mi lehet ez? , nem érzem magam betegnek, se gyengének ,, -lehet a fáradság?, habár régen többet dolgoztam, mint most

         

        Válaszukat előre is Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a szívelégtelenség témában

        Kedves kérdező!

        Vizsgálat nélkül nehéz véleményt mondani. Panaszát mozgásszervi ok, stressz is okozhatja, de nem zárható ki kardiológiai (szív eredetű) probléma sem. Ehhez jó lenne tudni, mikor jelentkezik a fájdalom, összefügg-e terheléssel, társul-e hozzá más panasz, mire szűnik meg, de az sem mindegy, Ön hány éves, dohányzik-e, van-e egyéb rizikófaktora (magasvérnyomás, emelkedett koleszterin). Keresse fel háziorvosát, aki előjegyezteti a szükséges vizsgálatokra.

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-18 22:10:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés