• Érrendszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő / Doktorúr

         

        Én egy elég vékony 26 év körüli srác vagyok és eléggé szeretem a sört sokat el is fogyasztok belőle egy nap, nem tagadom de csak mértékkel természetesen. A sós ételeket is nagyon szeretem nem sok édességet eszek, sőt szinte semennyit sem. Nos nem olyan rég egy jó pár hónapja azt vettem észre, hogy a mellkasomon és a kezeimen, kicsit sötétebbek az erek. Megrémiszt engem mivel eddig még nem volt ilyen. Viszonylag vékony vagyok 175 magas és olyan 55, 60 kiló. Kérem segítsen megválaszolni a kérdést mert őszintén megmondom halálfélelmem van hogy lehet halálos beteg lehetek és közeleg a vég.......tudom nagyon drasztikus feltevés de nem szeretnék belegondolni mivan akkor ha....... A válaszát előre is köszönöm önnek. Tisztelettel egy hű olvasójuk.

        WEBBeteg szakértő válasza a érrendszer témában

        Kedves Kérdező!

        A tünetet az okozhatja, hogy lassabb a vénákban a vér áramlása.Hogy teljesen megnyugodjon keressen fel belgyógyászati angiológiai szakrendelést.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-01 19:21:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 13:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom