Mi lehet a bajom?

KEDVES DR.NŐ

40.ÉVES NŐ VAGYOK, ÁLLANDÓAN SZÍV TÁJÉKI FÁJDALMAM VAN, VOLTAM EKG.KIVIZSGÁLÁSON, NEM TALÁLTAK SEMMIT, DE SZEDNEM KELL A GYÓGYSZEREKET, AMIK A KÖVETKEZŐK!

NEBILET, QVAMATEL, ASPIRIN PROTECT, NITROMINT TABLETTÁK!

JANUÁR ÓTA SZEDEM, AZ ELSŐ 2.HÓNAPBAN JÓL ÉREZTEM MAGAM, DE MÁRCIUS ÓTA ISMÉT FÁJDALMAIM VANNAK, SÜRÜN FÁJ AZ AHOGY VER A SZÍVEM, ÉS OLYAN GÖRCSÖS FÁJDALMAM IS VAN, HOGY NEM TUDOK MEGMOZDÚLNI, ÉS A LEVEGŐ VÉTEL SEM JÓ, A HÁTAMBA SOKSZOR KISUGÁRZIK A FÁJDALOM! MI LEHET EZ?

TISZTELETTEL VÁROM VÁLASZÁT

KÖSZÖNETTEL

ÁGNES

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza szívtáji fájdalom témában

Kedves Ágnes!

Nem derül ki, az EKG kivizsgálás csak egy EKG-t, vagy esetleg mást is jelöl-e. A mellkasi panaszok miatt szívultrahang, illetve terheléses vizsgálatok (terheléses EKG, izotóp) lennének még indokoltak a koszorúér-betegség kizárása végett. Ilyen jellegű fájdalmakat egyébként gyakran okoz mozgásszervi eltérés, a gerinc kopásos betegsége is, érdemes lenne rheumatológiai kivizsgálást is végezni.

Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya

Kérdés: 2009. április 27., 21:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:16
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Szív feletti fájdalom
A szív felett a vállig érzem a fájdalmat, izomfájdalomra hasonlít. És közben a bal kezembe kisugárzik egy gyengeség, mintha nem lenne erő a...
Szívpanaszok: Nem értem mitől...
Helló! 2 napja nagyon erős szív fájdalmat érzek, vagy nem is tudom minek nevezzem, és mikor hirtelen előjön akkor lezsibbadok pár másodpercre a...
szívtájéki szúrás

Tisztelt Doktor Úr / Nő!

 Szeretném megkérdezni, hogy az nem utal-e szívbetegségre, szívérbetegségre, ha néha érzek szívtáji...

Mi baja van a szívemnek?

Tisztelt doktor nő:

Pár napja azt vettem észre hogy a szívem szúr, levegő vétenél, köhögésnél nagyon fáj.Ha fekszem az sem jo mert ha...

Szívelégtelenség, hormonzavar
Tisztelt Doktornő! Pajzsmirígy alulműködésre L-thyroxint szedek kb. 72 mikrogrammot. Magas vérnyomásra szedtem 1 db 5/5 mg egiramlont, 1 db 1 mg-os...