Szív

Az lenne a kérdésem, hogy a mitrális mellső vitorlám enyhe fokban a bal pitvarba tolódik, prolabál  igazán nem tudom mi a helyes kifejezés. Az orvosom azt mondta ez szépséghiba, és ezzel sportolhatok, ez valóban igaz, tehát sportolhatok?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza szívbillentyűk témában

Kedves kérdező!

Ezzel az eltéréssel nyugodtan sportolhat. Időnként érdemes ultrahanggal kontrollálni, ha a billentyű nem zár rosszul, nincs vele teendő.

Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya

Kérdés: 2009. április 23., 19:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:34
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ST felkapottság
Sziv ekg ultrahang covid után
Érdeklődés II.
Érdeklődés
Pulzusnyomás II.