• Piros gyűszűvirág

        Legfrissebb cikkek a témában
         

         

         

         

         

        Kedves doktornő(úr)

        A kerdesem a digoxin gyogyszer szedesevel kapcsolatos, ugyanis a hasznali utasításon csak az van feltüntetve, hogy a fentartott adag 1/2-1 tabletta naponta. Szeretném tudni, hogy milyen a kezelési adag, vagyis mennyi tablettat kell szedni naponta a kezelés folyam).

        Koszonom es szep napot

        Éva

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a digoxin témában

        Kedves Éva!

        A gyógyszerelés egyéni megítélés kérdése, napi 1/2 tabletta adása, vagy napi 1 tabletta heti 2 nap szünettel is szokásos adagolás, szükség esetén a vérszint vérvétellel ellenőrizhető. Továbbra is azt tanácsolom, hogy orvosi felügyelettel történjen a digoxin szedése a mellékhatások elkerülése végett. A javaslatot adó kezelőorvos bizonyára rendelkezett a dózisról, ennek megfelelően kellene szedni a gyógyszert.

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        Dr. Bene Orsolya
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 22:23:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 08:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Körömgombától szenved?