• Nyaki ér vizsgálat eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        k.o.carotisokban enyhe sclerosis, jó áramlás, stenosis , occlusio nincs, k.o. vertebrálisban lassu, norm.irányu áramlás, mit jelent ez a nyaki ér vizsg. erdmény. köszönöm válaszát, Tisztelettel:Zsike!

        WEBBeteg szakértő válasza a nyaki ér témában

        Kedves kérdező!


        A nyaki erekben minimális meszesedés észlelhető, de szűkület, elzáródás nem látható. Ez egy majdnem teljesen negatív lelet, teendő nincs vele.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        Dr. Bene Orsolya
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-23 11:52:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 08:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom