• Nyaki ér vizsgálat eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        k.o.carotisokban enyhe sclerosis,jó áramlás,stenosis  ,occlusio nincs,k.o. vertebrálisban lassu,norm.irányu áramlás,mit jelent ez a nyaki ér vizsg. erdmény. köszönöm válaszát,Tisztelettel:Zsike!

        WEBBeteg szakértő válasza a nyaki ér témában

        Kedves kérdező!


        A nyaki erekben minimális meszesedés észlelhető, de szűkület, elzáródás nem látható. Ez egy majdnem teljesen negatív lelet, teendő nincs vele.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-23 11:52:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 08:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés